EIGEN RIJDER WORDEN OPLEIDING

 

EIGEN RIJDER WORDEN OPLEIDING


  • EIGEN RIJDER WORDEN OPLEIDING - ALS MEN EIGEN RIJDER WIL WORDEN, HEEFT MEN EEN VERGUNNING NODIG. DEZE VERGUNNING WORDT VERSTREKT ALS DE TOEKOMSTIGE ONDERNEMER ONDER ANDERE VOLDOET AAN DE EIS VAN VAKBEKWAAMHEID, DIE U BEKOMT ALS U DE MODULES VAN HET ONDERNEMEREXAMEN MET EEN VOLDOENDE AFSLUIT. DEZE EIS GELDT VOOR DEGENE DIE PERMANENT EN DAADWERKELIJK LEIDING GEEFT AAN HET VERVOER. DE ANDERE VESTIGINGSEISEN ZIJN KREDIETWAARDIGHEID EN BETROUWBAARHEID.

 

 

 

 

EIGEN RIJDER ?

Eigen Rijder Franklin aan het woord.

 

eigen rijder wordeneigen rijderword eigen rijdereigen rijder worden transport

Eigen rijder worden

 

De eigen rijder opleiding


eigen rijder vergunningFlexibiliteit is het sleutelwoord bij cursus eigen rijder opleiding.

Cursuslesdaggarantie

Bij de klassikale cursussen eigen rijder gaan de lesdagen altijd door zodra er 1 deelnemers is ingeschreven, wij hanteren dus als het ware geen minimum eis, omdat wij van mening zijn dat het risico om genoeg deelnemers te hebben bij ons als opleider ligt en niet bij u als cursist. U heeft immers al uw vrije dag gepland en misschien zelfs al een examen gepland. Wij vinden dit een belangrijke verbintenis naar u als cursist toe dat wij dit explicitiet hebben opgenomen in onze cursus voorwaarden.

Flexibele opleiding

U kiest zelf uw 10 lesdagen uit via de beschikbare planning. U mag daarbij wisselen van locatie en u mag ook de weekdagen en zaterdagen mixen.

U kunt niet naar een lesdag komen?

Want u heeft het te druk, u heeft geen zin, u heeft gisteren een spontaan feestje gehad. U laat het ons uiterlijk de avond voor de cursus weten en u verzet uw lesdag kosteloos.

Wilt u er wat langer over doen, dat kan.

De meeste van onze cursisten werken de 5 modules af in een periode van 3 tot 6 maanden. Wij blijven voor u klaar staan tot en met het laatste examen. Wij leggen u dus geen tijdslimiet op om de cursus af te ronden. De enige tijdslimiet die er is komt van het examenbureau, u moet binnen 5 jaar alle 5 de modules hebben afgerond.

eigen rijder diplomaGaat het te langzaam of te snel?

Heeft u zich over- of onderschat in de eigen rijder opleiding? Is het op het werk of prive toch drukker geworden. Geen nood, u verzet uw lesdagen kosteloos.

Wanneer wilt u beginnen?

Het maakt niet uit met welke module u begint, u vindt dus in onze planning altijd wel een module om volgende week mee van start te gaan. u hoeft dus niet te wachten op een volgend cursusblok

Up to date lesmateriaal

Wij vernieuwen regelmatig ons lesmateriaal, aangepast aan de (nieuwste) examentermen en wettelijke richtlijnen. Wij laten onze opdrachten controleren door het examenbureau. Via onze website krijgt u altijd de update ter beschikking, zonder extra kosten. U krijgt bij ons bij de werkboeken gewoon de antwoorden geleverd. u hoeft dus niet extra te betalen om over de antwoorden te kunnen beschikken, ook de goedkopere pakketten beschikken dus over de antwoorden en studiebegeleiding !

Altijd toegang tot antwoorden

Omdat u de antwoorden krijgt kunt u meteen uw eigen studievoortgang controleren. U hoeft dus geen huiswerk op te sturen en dan te wachten op ons, u krijgt meteen uw feedback omdat u zelf de antwoorden nakijkt.

Heeft u vragen tijdens uw studie?

U mailt ons en wij beantwoorden uw mail binnen 12 uur bij de FULL editie. Zit u helemaal in paniek? Bel ons dan van 8 uur tot 20 uur, 7 dagen per week, dus ook op zondag. Nemen wij de telefoon op dat moment niet op, dan staan we zelf voor de klas en bellen u in de eerste pauze op.

Lunch

Tijdens de klassikale cursus van de eigen rijder opleiding laat u uw boterhammen gerust thuis, de lunch is geregeld. Kijk hier voor een overzicht van onze leslocaties.

Lage prijs

Ondanks de investeringen die er gedaan moeten worden om het lesmateriaal te maken en bij te houden, proberen wij de cursusprijs zo laag mogelijk te houden. Heeft u wat minder te spenderen, kies dan voor depakketten in zwart wit print op A5 formaat. Iets meer te spenderen? Kies dan voor de pakketten in full colour en op A5. Op zoek naar wat meer? Kies dan voor de A4 boeken in full colour van pakketten. In alle pakketten zijn de boeken inhoudelijk gelijk, enkel de printwijze en het formaat zijn anders.

Om je voor te bereiden op het examen voor het ondernemersdiploma beroepsvervoer kun je bij TLEC de cursus voor het ondernemersdiploma volgen. Je kunt de cursus boeken aanschaffen en dan met zelfstudie of e-learning aan de slag gaan. Maar je kunt ook een cursus volgen waarbij je in de klas les krijgt van ons team van docenten. Of je maakt de combinatie. Je begint met de zelfstudie en volgt daarna nog voor (bepaalde) modules les. Wij hebben met onze boeken edities voor elk budget en studiewens een oplossing

1. Het pakket ECONOMY bevat digitale lesboeken, digitale naslagwerken/wetboeken en het online oefenen.

2. Het pakket COMFORT bevat digitale lesboeken, digitale naslagwerken/wetboeken en het online oefenen. Daarnaast heb je toegang tot onze video's en ondersteuning via e-mail en telefoon.

3. Het pakket PREMIUM bevat digitale lesboeken, digitale naslagwerken/wetboeken en het online oefenen, video's, ondersteuning, maar ook heb je er ook nog papieren les- en werkboeken erbij.

Elke van bovenstaande pakketten kan gekozen worden met of zonder lesdagen (voor 1 of meerdere modules). Kies je voor lesdagen dan kun je deze dagen vrij kiezen uit onze beschikbare planning. De lesdagen kun je ook kosteloos verplaatsen. De prijslijst voor de cursussen kun je hier vinden.

 

 

eigen rijder vergunningeigen rijder vergunningeigen rijder autoeigen rijder opleiding

 

 

 

 

Bekijk hier meer filmpjes

 

TLEC

Contact Algemeen
+31 348 470 894
Contact Adviseur
Ron Niens
+31 646 266 367
ron@tlec.nl