ondernemerexamen

 

ondernemerexamen

Het ondernemersexamen doe je om het vakdiploma of ondernemersdiploma te behalen dat je nodig hebt als je ondernemer wilt zijn in het beroepsmatig vervoer van goederen.

 

Het ondernemersexamen doe je om het vakdiploma of ondernemersdiploma te behalen dat je nodig hebt als je ondernemer wilt zijn in het beroepsmatig vervoer van goederen.Bij tlec kunt u terecht voor de cursus voor het ondernemerexamen. Wij zijn gespecialiseerd in het ondernemersdiploma voor het goederenvervoer (transport ondernemer)

 

De cursus voor het ondernemerexamen

Het starten van je eigen bedrijf in het beroepsgoederen is geen alledaagse stap om te nemen. In de opleiding bij tlec komen alle elementen van bedrijfsvoering aan bod. Hiermee word je niet alleen voorbereid op het ondernemerexamen Transportondernemer, maar krijg je de nodige basis elementen voor de dagelijkse praktijk. De cursus van tlec kan ook als prima basis dienen voor je ondernemersplan. De opleiding voor het ondernemersdiploma is onderverdeeld in losse modules. De modules kunnen in eigen tempo gevolgd worden. Wij raden je bij voorkeur aan om ze een voor een af te werken, maar uiteraard mag je ze ook allemaal tegelijk volgen en in studeren. Zo bepaal je zelf jouw tempo. Met de opleiding ondernemerexamen Transportondernemer van vandaag de kansen van morgen kunnen grijpen, vergroot uw kennis en kansen.

 

Het ondernemersexamen wordt schriftelijk in voornamelijk multiple-choice vorm afgenomen. Met ingang van 1 januari 2011 vindt een wijziging plaats met betrekking tot het gebruik van hulpmiddelen bij het ondernemersexamen. Na 1 januari worden geen naslagwerken door het exameninstituut verstrekt. De kandidaat dient de naslagwerken zelf mee te nemen naar het examen. Officiële wetteksten gedownload van internet mogen ook gebruikt worden als naslagwerken bij de ondernemersexamens vanaf 1 januari 2011. Per module staat op deze site, bij de toelatingseisen / mee te nemen naar het examen, de informatie worden aangevuld met de te toegestane naslagwerken. Ook wordt per 1 januari 2011 het gebruik van een woordenboek tijdens het examen afgeschaft. Alleen bij het examen Financieel Management en Calculatie blijft CCV de rekenmachines verzorgen.

 

Lees verder over het ondernemerexamen voor de transportondernemer...

 

 

ondernemerexamen

 

 

 

Bekijk hier meer filmpjes

 

TLEC

Contact Algemeen
+31 348 470 894
Contact Adviseur
Ron Niens
+31 646 266 367
ron@tlec.nl