Waarom Cursus vakbekwaamheid beroepsvervoer

Waarom het ondernemersdiploma (vakdiploma) en de vergunning?

 

Het ondernemersdiploma (vakdiploma) is een van de eisen voor de vergunning. Je hebt een vergunning nodig volgens EU en Nationale wetgeving voor het goederenvervoer als je vervoer doet voor derden tegen betaling met een voertuig dat een laadvermogen heeft van meer dan 500 kilogram. Het maakt daarbij niet uit of het voertuig dat je inzet eigendom, lease of huur is.

Het ondernemersdiploma - ook wel vakdiploma of getuigschrift vakbekwaamheid - heb je nodig als je als zelfstandig ondernemer in het beroepsgoederenvervoer of beroepspersonenvervoer wilt gaan ondernemen en is een van de drie eisen voor de vergunning. Dit geldt bijvoorbeeld voor de transportondernemer, zzp-er in het transport, koerier en zzp-er in het transport. Het vakdiploma is een van de drie eisen voor de NIWO eurovergunning. Je komt in aanmerking voor een Eurovergunning als je voldoet aan de volgende drie voorwaarden:

 • Vakbekwaamheid: je toont dit aan met een erkend vakdiploma ondernemer beroepsvervoer.
 • Kredietwaardigheid: je toont aan over voldoende financiele middelen te beschikken voor een correcte start en voortgang van de onderneming.
 • Betrouwbaarheid: je toont dit aan met een integriteitsverklaring beroepsvervoer (verklaring van goed gedrag), die je via Justitie of de gemeente kunt aanvragen.

   

De cursus

Om je voor te bereiden op het examen voor het ondernemersdiploma beroepsvervoer volg je bij TLEC de cursus voor het ondernemersdiploma. Je kunt als je dat wilt de cursus volledig op maat afstemmen op jouw agenda en leven. Je kunt de cursus boeken aanschaffen en dan met zelfstudie of e-learning aan de slag gaan. Maar je kunt ook een cursus volgen waarbij je in de klas les krijgt van ons team van docenten. Of je maakt de combinatie. Je begint met de zelfstudie en volgt daarna nog voor (bepaalde) modules les.

De schriftelijke thuisstudie (vanaf 325 euro exclusief btw) is voor wie geen tijd wil of kan vrij maken om de lessen te volgen. Je kunt alles thuis zelf doen, hebt je tijd helemaal zelf in de hand en je bent ook goedkoper uit dan met lesdagen.

De mondelinge lesdagen (vanaf 1.825 euro exclusief btw) zijn ideaal voor wie de ondersteuning van een docent prettig vind en graag de rode draad krijgt aangereikt of de valkuilen krijgt uitgelegd. Je kunt bij ons door het modulaire systeem op elk moment instappen en met elke willekeurige module van start gaan. Zo kun je dus praktisch elke week wel beginnen met de klassikale cursus voor het ondernemersdiplomas. En het tempo kies je ook zelf.

De kortst mogelijke tijd om de cursus te volgen is twee weken, op zijn langst doe je er 5 jaar over. De meeste cursisten kiezen om de modules in 3 tot 6 maanden te doorlopen. maar het kan ook sneller of langzamer. Je mag ook tijdens je cursus nog van tempo wisselen. Hier kun je meer informatie vinden over de modules.

 

TLEC heeft boeken edities voor elk budget en studiewens een oplossing:

De Economy (Plus)boeken bestaan uit enkel lesboeken die voor de goede zelfstudent zijn. Er zijn geen oefeningen inbegrepen. Wel kun je een inlogcode per maand erbij nemen om te kunnen oefenen. Er is geen ondersteuning per e-mail en telefoon bij deze variant.

De Comfort en Comfort Plus omvat de lesboeken en digitale naslagwerken. De lesboeken bevatten de lesteksten met voorbeelden en uitleg. Bij comfort zijn de lesboeken op A5 formaat, bij comfort plus zijn de boeken in A4 formaat. Op de website heb je toegang tot het online oefenen. Heb je ondanks de uitleg in de antwoordmodellen op de website nog vragen, dan staat je persoonlijke coach 7 dagen per week van 8 uur tot 21 uur per e-mail en telefoon voor je klaar om je verder te helpen. De wetboeken die je nodig hebt om tijdens het examen op te zoeken worden erbij geleverd. Bij comfort heb je gedurende 1 jaar ondersteuning, comfort plus gedurende 1,5 jaar.

Het Premium pakket zijn uitgebreide lesboeken en werkboeken. De lesboeken bevatten de lesteksten met voorbeelden en uitleg. De werkboeken bevatten per hoofdstuk oefenvragen en daarnaast diverse proefexamens. Op de website zijn naast de antwoorden en verder uitleg over de vragen uit de werkboeken, ook nog aanvullende oefeningen te vinden. De antwoordmodellen zijn dus inbegrepen en daar betaal je niets extra's voor. Heb je ondanks de uitleg in de antwoordmodellen op de website nog vragen, dan staat je persoonlijke coach 7 dagen per week van 8 uur tot 21 uur per e-mail en telefoon voor je klaar om je verder te helpen. De wetboeken die je nodig hebt om tijdens het examen op te zoeken worden digitaal erbij geleverd. Bij premium heb je gedurende 2 jaar ondersteuning en website toegang.

 

 • economy - lesboeken op A5 formaat.
 • economy plus - lesboeken op A5 formaat en digitale naslagwerken.
 • comfort - lesboeken op A5 formaat, online oefenen/proefexamens en antwoorden, digitale naslagwerken, ondersteuning per mail en telefoon gedurende 1 jaar.
 • comfort plus - lesboeken op A4 formaat, online oefenen/proefexamens en antwoorden, digitale naslagwerken, ondersteuning per mail en telefoon gedurende 1,5 jaar.
 • premium - les- en werkboeken op A4 formaat, online oefenen/proefexamens en antwoorden, digitale naslagwerken, ondersteuning per mail en telefoon gedurende 2 jaar.

 

De leslocatie Montfoort bij Utrecht is onze hoofdleslocatie met extra hoge frequentie en lesdaggarantie. In tegenstelling tot de meeste opleiders gaan we praktisch het hele jaar door met onze lessen in een continue rooster. Je kunt via onze planning zelf kiezen welke modules je wanneer volgt. Zo kun je dus jouw agenda aanpassen op onze planning. Je mag met elke willekeurige module beginnen en de modules in elke willekeurige volgorde volgen. Je hoeft dus niet te wachten op het volgend cursusblok, maar kunt meteen instromen.

Je lesdag keuze is gegarandeerd op onze locatie Montfoort-Utrecht zodra er 1 deelnemer is ingeschreven. Wij annuleren of verzetten je lesdag dus niet meer omdat er te weinig deelnemers zouden zijn. Op onze website staat altijd de meest recente beschikbare planning overzicht voor onze leslocaties.

In Montfoort (bij utrecht) bieden wij de lesdagen in een hoge frequentie aan, heb je volgende week wat extra tijd, dan kun je waarschijnlijk nog snel inspringen. dit is vooral handig als je in een bepaald seizoen het wat rustiger hebt en je de vrijheid wil hebben om van dat seizoen maximaal te profiteren. Je hoeft immers niet lang te wachten tot die ene module weer eens voorbij komt.

Je kunt de boeken en/of cursusdagen bij ons in een compleet pakket aanschaffen, of per module bestellen. Bij bestellen per losse module kun je de kosten spreiden. Bij bestellen van complete pakket hebben we een korting in de prijs verwerkt.

Kijk voor meer informatie bij onze cursusplanning en cursusprijzen voor het ondernemersdiploma.

Lestijden van 8.30 uur tot 16.00 uur mogelijk op werkdagen en zaterdagen. Verder bieden wij naast onze hoofdleslocatie Utrecht-Montfoort ook leslocaties aan op locaties naar jouw wens. Bij voldoende deelnemers kunnen we opleiding in jouw buurt organiseren. Informeer naar prijzen en mogelijkheden.

Je kunt deze week, of volgende week al beginnen Je kiest zelf je lesdagen en locatie uit via onze planning en kiest daarmee je eigen tempo Je kunt met elke willekeurige module starten Je kunt de modules in elke willekeurige volgorde volgen. Je kunt op onze locatie in Utrecht-Montfoort kosteloos je lesdagen verzetten Je lesdag gaat gegarandeerd door zodra er 1 deelnemer is op onze locatie in Utrecht-Montfoort. Je richt de cursus in op jouw leven en niet omgekeerd.

 

Let op de voglende punten als je prijs en opleider voor de opleiding beroepsgoederenvervoer vergelijking gaat doen:

 • Wat vooor boeken krijg je geleverd.
 • Zijn er lesboeken met voldoende uitleg en voorbeelden.
 • Heb je oefenboeken en/of online training met daarin oefenvragen en hoeveel oefenvragen krijg je. Zijn de oefenvragen dan ook in de stijl van het examen. Krijg je de antwoorden bij de oefeningen geleverd en hoe uitgebreid is het antwoordmodel. Zit er voldoende extra uitleg bij de antwoordmodellen. Moet je huiswerk opsturen en zo ja, hoe lang duurt het voordat je antwoord krijgt. Vaak kun je, als je geen antwoordmodellen geleverd krijgt, je huiswerk opsturen. Nadeel hiervan is dat je pas uren of dagen later je feedback krijgt over je huiswerk. Beter is om een uitgebreid antwoordmodel te krijgen bij je opleiding, dan kun je namelijk direct zelf je huiswerk nakijken en heb je dus direct feedback.
 • En wat als je vragen hebt tijdens je studie. Kun je dan iemand bereiken per email of telefoon. Hoe lang duurt het voordat je antwoord krijgt op email. En wanneer kun je bellen. Kun je bijvoorbeeld je docent bellen in de avonduren of in het weekend. De meeste studeren namelijk buiten hun eigen werk om en dat is dan in de avonduren en in het weekend. Wel zo makkelijk als je de docent dan in de avond, op zaterdag of op zondag kunt bellen.
 • Volg je een klassikale cursus dan moet je goed opletten of de lessen die je inboekt ook wel doorgaan. Het kan zomaar zijn dat een opleider het recht heeft om een cursus te annuleren of je naar een andere locatie te sturen als er te weinig deelnemers zijn. Vraag dit goed na of dit op de door jouw gewenste locatie van toepassing is. Heb je speciaal vakantie genomen, of heb je bewust gekozen voor een opleider in de buurt, dan kan het dus zomaar zijn dat je vakantie voor niets is opgenomen of dat je achteraf toch verder moet rijden.

 

 • Kennismaken met ons online E-learing systeem kan je doen via inlogpagina en klik op inloggen gasten.
 • Als je (kosteloos) een deel van een lesdag wilt bijwonen om kennis te maken zoek dan een lesdag uit via onze planning en geef dit door via de email ron@tlec.nl.

 

Soob subsidie voor de cursus ondernemersdiploma beroepsvervoer Tot 300 euro subsidie per module. De klassikale en de e-learning cursus vakbekwaamheid komen in aanmerking voor de SOOB subsidie. Voor de klassikale en e-learning transportmodules kunt u tot maximaal 300 euro subsidie verkrijgen per module ! TLEC voldoet aan de eisen, die gesteld zijn aan de certificering. Op grond daarvan heeft het Sector Instituut Transport en Logistiek ons het certificaat gecertificeerde opleider transport en logistiek verstrekt. Via www.soobsubsidiepunt.nl kun je SOOB subsidie aanvragen voor diverse opleidingen. Er zijn allerlei eisen/voorwaarden om recht te hebben op deze subsidie. De belangrijkste is dat je werkgever hiervoor minstens afdracht voor doet op je loonstrook. Is dit niet het geval, dan heb je al zeker geen recht op de subisidie. Voorts raden we je met klem aan om de voorwaarden en reglementen van de SOOB door te lezen op hun website: www.soobsubsidiepunt.nl.

 

Modules ondernemersdiploma (Getuigschrift Vakbekwaamheid).

 

 • bedrijfsmanagement
 • personeelsmanagment
 • wegvervoer (inter)nationaal goederen
 • calculatie
 • finaniceel management

 

De module wegvervoer goederen en internationaal goederen zullen in de loop van 2018 samen gevoegd worden. Er is veel overlap tussen deze twee modules. Per januari 2018 zal de overlap verdwijnen uit de module internationaal goederen. Per april 2018 verdwijnt de module internationale goederen volledig als apart examen. Tussen januari 2018 en april 2018 zal het examen internationaal goederen een verkort examen zijn. De lesstof van internationaal goederen zal vanaf april 2018 volledig in Wegvervoer Goederen worden opgenomen. Vanaf april 2018 zal het examen Wegvervoer Goederen dan uit 2 delen gaan bestaan.

Voor meer informatie over de modules voor het ondernemersdiploma beroepsvervoer klik hier.

 

Mogelijkheden voor het volgen van de cursus voor het ondernemersdiploma beroepsvervoer

Om je voor te bereiden op het examen voor het ondernemersdiploma beroepsvervoer volg je bij TLEC de cursus voor het ondernemersdiploma. Je kunt als je dat wilt de cursus volledig op maat afstemmen op jouw agenda en leven. Je kunt de cursus boeken aanschaffen en dan met zelfstudie of e-learning aan de slag gaan. Maar je kunt ook een cursus volgen waarbij je in de klas les krijgt van ons team van docenten. Of je maakt de combinatie. Je begint met de zelfstudie en volgt daarna nog voor (bepaalde) modules les.

 

De schriftelijke thuisstudie is voor wie geen tijd wil of kan vrij maken om de lessen te volgen. Je kunt alles thuis zelf doen, hebt je tijd helemaal zelf in de hand en je bent ook goedkoper uit dan met lesdagen.

De mondelinge lesdagen zijn ideaal voor wie de ondersteuning van een docent prettig vind en graag de rode draad krijgt aangereikt of de valkuilen krijgt uitgelegd. Je kunt bij ons door het modulaire systeem op elk moment instappen en met elke willekeurige module van start gaan. Zo kun je dus praktisch elke week wel beginnen met de klassikale cursus voor het ondernemersdiplomas. En het tempo kies je ook zelf.

 

De kortst mogelijke tijd om de cursus te volgen is twee weken, op zijn langst doe je er 5 jaar over. De meeste cursisten kiezen om de modules in 3 tot 6 maanden te doorlopen. maar het kan ook sneller of langzamer. Je mag ook tijdens je cursus nog van tempo wisselen. Hier kun je meer informatie vinden over de modules.

 

TLEC heeft boeken edities voor elk budget en studiewens een oplossing:

De Economy (Plus)boeken bestaan uit enkel lesboeken die voor de goede zelfstudent zijn. Er zijn geen oefeningen inbegrepen. Wel kun je een inlogcode per maand erbij nemen om te kunnen oefenen. Er is geen ondersteuning per e-mail en telefoon bij deze variant.

De Comfort en Comfort Plus omvat de lesboeken en digitale naslagwerken. De lesboeken bevatten de lesteksten met voorbeelden en uitleg. Bij comfort zijn de lesboeken op A5 formaat, bij comfort plus zijn de boeken in A4 formaat. Op de website heb je toegang tot het online oefenen. Heb je ondanks de uitleg in de antwoordmodellen op de website nog vragen, dan staat je persoonlijke coach 7 dagen per week van 8 uur tot 21 uur per e-mail en telefoon voor je klaar om je verder te helpen. De wetboeken die je nodig hebt om tijdens het examen op te zoeken worden erbij geleverd. Bij comfort heb je gedurende 1 jaar ondersteuning, comfort plus gedurende 1,5 jaar.

Het Premium pakket zijn uitgebreide lesboeken en werkboeken. De lesboeken bevatten de lesteksten met voorbeelden en uitleg. De werkboeken bevatten per hoofdstuk oefenvragen en daarnaast diverse proefexamens. Op de website zijn naast de antwoorden en verder uitleg over de vragen uit de werkboeken, ook nog aanvullende oefeningen te vinden. De antwoordmodellen zijn dus inbegrepen en daar betaal je niets extra's voor. Heb je ondanks de uitleg in de antwoordmodellen op de website nog vragen, dan staat je persoonlijke coach 7 dagen per week van 8 uur tot 21 uur per e-mail en telefoon voor je klaar om je verder te helpen. De wetboeken die je nodig hebt om tijdens het examen op te zoeken worden digitaal erbij geleverd. Bij premium heb je gedurende 2 jaar ondersteuning en website toegang.

 

De leslocatie Montfoort bij Utrecht is onze hoofdleslocatie met extra hoge frequentie en lesdaggarantie. In tegenstelling tot de meeste opleiders gaan we praktisch het hele jaar door met onze lessen in een continue rooster. Je kunt via onze planning zelf kiezen welke modules je wanneer volgt. Zo kun je dus jouw agenda aanpassen op onze planning. Je mag met elke willekeurige module beginnen en de modules in elke willekeurige volgorde volgen. Je hoeft dus niet te wachten op het volgend cursusblok, maar kunt meteen instromen. Je lesdag keuze is gegarandeerd op onze locatie Montfoort-Utrecht zodra er 1 deelnemer is ingeschreven. Wij annuleren of verzetten je lesdag dus niet meer omdat er te weinig deelnemers zouden zijn. Op onze website staat altijd de meest recente beschikbare planning overzicht voor onze leslocaties. In Montfoort (bij utrecht) bieden wij de lesdagen in een hoge frequentie aan, heb je volgende week wat extra tijd, dan kun je waarschijnlijk nog snel inspringen. dit is vooral handig als je in een bepaald seizoen het wat rustiger hebt en je de vrijheid wil hebben om van dat seizoen maximaal te profiteren. Je hoeft immers niet lang te wachten tot die ene module weer eens voorbij komt. Lestijden van 8.30 uur tot 16.00 uur mogelijk op werkdagen en zaterdagen. Verder bieden wij naast onze hoofdleslocatie Utrecht-Montfoort ook leslocaties aan op locaties naar jouw wens. Bij voldoende deelnemers kunnen we opleiding in jouw buurt organiseren. Informeer naar prijzen en mogelijkheden.

 

Je kunt de boeken en/of cursusdagen bij ons in een compleet pakket aanschaffen, of per module bestellen. Bij bestellen per losse module kun je de kosten spreiden. Bij bestellen van complete pakket hebben we een korting in de prijs verwerkt.

Kijk voor meer informatie bij onze cursusplanning en cursusprijzen voor het ondernemersdiploma.

Kennismaken met ons online E-learing systeem kan je doen via inlogpagina en klik op inloggen gasten.

Als je (kosteloos) een deel van een lesdag wilt bijwonen om kennis te maken zoek dan een lesdag uit via onze planning en geef dit door via de email ron@tlec.nl.

De boeken voor de cursus voor het ondernemersdiploma beroepsvervoer

TLEC heeft boeken edities voor elk budget en studiewens een oplossing:

De Economy (Plus)boeken bestaan uit enkel lesboeken die voor de goede zelfstudent zijn. Er zijn geen oefeningen inbegrepen. Wel kun je een inlogcode per maand erbij nemen om te kunnen oefenen. Er is geen ondersteuning per e-mail en telefoon bij deze variant.

De Comfort en Comfort Plus omvat de lesboeken en digitale naslagwerken. De lesboeken bevatten de lesteksten met voorbeelden en uitleg. Bij comfort zijn de lesboeken op A5 formaat, bij comfort plus zijn de boeken in A4 formaat. Op de website heb je toegang tot het online oefenen. Heb je ondanks de uitleg in de antwoordmodellen op de website nog vragen, dan staat je persoonlijke coach 7 dagen per week van 8 uur tot 21 uur per e-mail en telefoon voor je klaar om je verder te helpen. De wetboeken die je nodig hebt om tijdens het examen op te zoeken worden erbij geleverd. Bij comfort heb je gedurende 1 jaar ondersteuning, comfort plus gedurende 1,5 jaar.

Het Premium pakket zijn uitgebreide lesboeken en werkboeken. De lesboeken bevatten de lesteksten met voorbeelden en uitleg. De werkboeken bevatten per hoofdstuk oefenvragen en daarnaast diverse proefexamens. Op de website zijn naast de antwoorden en verder uitleg over de vragen uit de werkboeken, ook nog aanvullende oefeningen te vinden. De antwoordmodellen zijn dus inbegrepen en daar betaal je niets extra's voor. Heb je ondanks de uitleg in de antwoordmodellen op de website nog vragen, dan staat je persoonlijke coach 7 dagen per week van 8 uur tot 21 uur per e-mail en telefoon voor je klaar om je verder te helpen. De wetboeken die je nodig hebt om tijdens het examen op te zoeken worden digitaal erbij geleverd. Bij premium heb je gedurende 2 jaar ondersteuning en website toegang.

 

 • economy - lesboeken op A5 formaat.
 • economy plus - lesboeken op A5 formaat en digitale naslagwerken.
 • comfort - lesboeken op A5 formaat, online oefenen/proefexamens en antwoorden, digitale naslagwerken, ondersteuning per mail/telefoon gedurende 1 jaar.
 • comfort plus - lesboeken op A4 formaat, online oefenen/proefexamens en antwoorden, digitale naslagwerken, ondersteuning per mail/telefoon gedurende 1,5 jaar.
 • premium - les- en werkboeken op A4 formaat, online oefenen/proefexamens en antwoorden, digitale naslagwerken, ondersteuning per mail/ telefoon gedurende 2 jaar.

 

Je kunt de boeken bij ons in een compleet pakket aanschaffen, of per module bestellen. Bij bestellen per losse module kun je de kosten spreiden. Bij bestellen van complete pakket hebben we een korting in de prijs verwerkt.

Kijk voor meer informatie bij cursusprijzen voor het ondernemersdiploma.

Kennismaken met ons online E-learing systeem kan je doen via inlogpagina en klik op inloggen gasten.

Zelfstudie (e-learning) of klassikale lessen volgen ?

Om je voor te bereiden op het examen voor het ondernemersdiploma beroepsvervoer volg je bij TLEC de cursus voor het ondernemersdiploma. Je kunt als je dat wilt de cursus volledig op maat afstemmen op jouw agenda en leven. Je kunt de cursus boeken aanschaffen en dan met zelfstudie of e-learning aan de slag gaan. Maar je kunt ook een cursus volgen waarbij je in de klas les krijgt van ons team van docenten. Of je maakt de combinatie. Je begint met de zelfstudie en volgt daarna nog voor (bepaalde) modules les.

De schriftelijke thuisstudie (vanaf 325 euro exclusief btw) is voor wie geen tijd wil of kan vrij maken om de lessen te volgen. Je kunt alles thuis zelf doen, hebt je tijd helemaal zelf in de hand en je bent ook goedkoper uit dan met lesdagen.

De mondelinge lesdagen (vanaf 1.825 euro exclusief btw) zijn ideaal voor wie de ondersteuning van een docent prettig vind en graag de rode draad krijgt aangereikt of de valkuilen krijgt uitgelegd. Je kunt bij ons door het modulaire systeem op elk moment instappen en met elke willekeurige module van start gaan. Zo kun je dus praktisch elke week wel beginnen met de klassikale cursus voor het ondernemersdiplomas. En het tempo kies je ook zelf.

 

De Economy (Plus)boeken bestaan uit enkel lesboeken die voor de goede zelfstudent zijn. Er zijn geen oefeningen inbegrepen. Wel kun je een inlogcode per maand erbij nemen om te kunnen oefenen. Er is geen ondersteuning per e-mail en telefoon bij deze variant.

De Comfort en Comfort Plus omvat de lesboeken en digitale naslagwerken. De lesboeken bevatten de lesteksten met voorbeelden en uitleg. Bij comfort zijn de lesboeken op A5 formaat, bij comfort plus zijn de boeken in A4 formaat. Op de website heb je toegang tot het online oefenen. Heb je ondanks de uitleg in de antwoordmodellen op de website nog vragen, dan staat je persoonlijke coach 7 dagen per week van 8 uur tot 21 uur per e-mail en telefoon voor je klaar om je verder te helpen. De wetboeken die je nodig hebt om tijdens het examen op te zoeken worden erbij geleverd. Bij comfort heb je gedurende 1 jaar ondersteuning, comfort plus gedurende 1,5 jaar.

Het Premium pakket zijn uitgebreide lesboeken en werkboeken. De lesboeken bevatten de lesteksten met voorbeelden en uitleg. De werkboeken bevatten per hoofdstuk oefenvragen en daarnaast diverse proefexamens. Op de website zijn naast de antwoorden en verder uitleg over de vragen uit de werkboeken, ook nog aanvullende oefeningen te vinden. De antwoordmodellen zijn dus inbegrepen en daar betaal je niets extra's voor. Heb je ondanks de uitleg in de antwoordmodellen op de website nog vragen, dan staat je persoonlijke coach 7 dagen per week van 8 uur tot 21 uur per e-mail en telefoon voor je klaar om je verder te helpen. De wetboeken die je nodig hebt om tijdens het examen op te zoeken worden digitaal erbij geleverd. Bij premium heb je gedurende 2 jaar ondersteuning en website toegang.

De kortst mogelijke tijd om de cursus te volgen is twee weken, op zijn langst doe je er 5 jaar over. De meeste cursisten kiezen om de modules in 3 tot 6 maanden te doorlopen. maar het kan ook sneller of langzamer. Je mag ook tijdens je cursus nog van tempo wisselen.

 

De leslocatie Montfoort bij Utrecht is onze hoofdleslocatie met extra hoge frequentie en lesdaggarantie. In tegenstelling tot de meeste opleiders gaan we praktisch het hele jaar door met onze lessen in een continue rooster. Je kunt via onze planning zelf kiezen welke modules je wanneer volgt. Zo kun je dus jouw agenda aanpassen op onze planning. Je mag met elke willekeurige module beginnen en de modules in elke willekeurige volgorde volgen. Je hoeft dus niet te wachten op het volgend cursusblok, maar kunt meteen instromen. Je lesdag keuze is gegarandeerd op onze locatie Montfoort-Utrecht zodra er 1 deelnemer is ingeschreven. Wij annuleren of verzetten je lesdag dus niet meer omdat er te weinig deelnemers zouden zijn. Op onze website staat altijd de meest recente beschikbare planning overzicht voor onze leslocaties. In Montfoort (bij utrecht) bieden wij de lesdagen in een hoge frequentie aan, heb je volgende week wat extra tijd, dan kun je waarschijnlijk nog snel inspringen. dit is vooral handig als je in een bepaald seizoen het wat rustiger hebt en je de vrijheid wil hebben om van dat seizoen maximaal te profiteren. Je hoeft immers niet lang te wachten tot die ene module weer eens voorbij komt. Lestijden van 8.30 uur tot 16.00 uur mogelijk op werkdagen en zaterdagen. Verder bieden wij naast onze hoofdleslocatie Utrecht-Montfoort ook leslocaties aan op locaties naar jouw wens. Bij voldoende deelnemers kunnen we opleiding in jouw buurt organiseren. Informeer naar prijzen en mogelijkheden.

 

Je kunt de boeken en/of cursusdagen bij ons in een compleet pakket aanschaffen, of per module bestellen. Bij bestellen per losse module kun je de kosten spreiden. Bij bestellen van complete pakket hebben we een korting in de prijs verwerkt.

Kijk voor meer informatie bij onze cursusplanning en cursusprijzen voor het ondernemersdiploma.

 

 • Kennismaken met ons online E-learing systeem kan je doen via inlogpagina en klik op inloggen gasten.
 • Als je (kosteloos) een deel van een lesdag wilt bijwonen om kennis te maken zoek dan een lesdag uit via onze planning en geef dit door via de email ron@tlec.nl.

Planning voor de cursus voor het ondernemersdiploma beroepsvervoer

 

kijk hier voor de planning cursus ondernemerdiploma

 

De leslocatie Montfoort bij Utrecht is onze hoofdleslocatie met extra hoge frequentie en lesdaggarantie. De les gaat altijd door zodra er 1 deelnemer heeft gereserveerd. We annuleren een cursusdag, zodra er 1 deelnemer heeft gereserveerd, niet meer wegens te weinig deelnemers. En in tegenstelling tot de meeste opleiders gaan we praktisch het hele jaar door met onze lessen, ook tijdens de zomer gaan we dus gewoon door. Volg ook in juli en augustus de cursus bij ons.

De modules voor het ondernemersdiploma worden op de locatie Utrecht-Montfoort 6 dagen per week georganiseerd en dat gedurende het jaar. Elke twee weken is er dus in principe een volledige cyclus van alle modules voor het ondernemersdiploma. De locatie Utrecht-Montfoort kent een lesdag garantie. Je les gaat dus altijd door, zodra er 1 deelnemer heeft gereserveerd. Lestijden van 8.30 uur tot 16.00 uur mogelijk op werkdagen en zaterdagen.

Verder bieden wij naast onze hoofdleslocatie Utrecht-Montfoort ook leslocaties aan op locaties naar jouw wens. Bij voldoende deelnemers kunnen we opleiding in jouw buurt organiseren. Informeer naar prijzen en mogelijkheden.

 

Wat maakt onze planning zo uniek ?

 • Je kunt deze week, of volgende week al beginnen
 • Je kiest zelf je lesdagen en locatie uit via onze planning en kiest daarmee je eigen tempo
 • Je kunt met elke willekeurige module starten
 • Je kunt de modules in elke willekeurige volgorde volgen
 • Je kunt op onze locatie in Utrecht-Montfoort kosteloos je lesdagen verzetten
 • Je lesdag gaat gegarandeerd door zodra er 1 deelnemer is op onze locatie in Utrecht-Montfoort
 • Je lesdag op de locatie Utrecht-Montfoort wordt dus niet geannuleerd zodra er 1 deelnemer heeft gereserveerd

 

Op onze website staat altijd de meest recente beschikbare planning overzicht voor onze leslocaties.

Prijzen voor de cursus voor het ondernemersdiploma beroepsvervoer

 

De e-learning/schriftelijke thuisstudie vanaf 325 euro exclusief btw

De klassikale cursus met lesdagen vanaf 1.825 euro exclusief btw

kijk/print hier voor de complete prijslijst cursus ondernemerdiploma

De cursus kan klassikaal (lesdagen) of via e-learning (thuisstudie) gevolgd worden. Hierbij staat je persoonlijke coach 7 dagen per week van 8 uur tot 21 uur via de email en telefoon tot je beschikking voor vragen. Daarnaast bieden wij ook budget boeken zonder verdere ondersteuning aan. De cursussen kunnen besteld worden als complete pakketten met alle modules, per losse module of via gespreide betalingen. De complete pakketten hebben als voordeel dat daar een korting in is verwerkt ten opzichte van de losse modules. Wie zijn kosten wil spreiden, of maar enkele modules heeft te doen kan ook per losse module bestellen.

 

kijk/print hier voor de complete prijslijst cursus ondernemerdiploma

Leslocaties voor de cursus voor het ondernemersdiploma beroepsvervoer

 

De leslocatie Montfoort bij Utrecht is onze hoofdleslocatie met extra hoge frequentie en lesdaggarantie. De les gaat dus altijd door zodra er 1 deelnemer heeft gereserveerd. We annuleren een cursusdag niet meer, zodra er 1 deelnemer heeft gereserveerd. En in tegenstelling tot de meeste opleiders gaan we praktisch het hele jaar door met onze lessen, ook tijdens de zomer gaan we dus gewoon door. Volg ook in juli en augustus de cursus bij ons.

De modules voor het ondernemersdiploma worden op de locatie Utrecht-Montfoort 6 dagen per week georganiseerd en dat gedurende gemiddeld 48 weken per jaar. Elke twee weken is er dus in principe een volledige cyclus van alle modules voor het ondernemersdiploma. De locatie Utrecht-Montfoort kent een lesdag garantie. Je les gaat dus altijd door, zodra er 1 deelnemer heeft gereserveerd. Op onze website staat altijd de meest recente beschikbare planning overzicht voor onze leslocaties. Lestijden van 8.30 uur tot 16.00 uur mogelijk op werkdagen en zaterdagen.

Verder bieden wij naast onze hoofdleslocatie Utrecht-Montfoort ook leslocaties aan op locaties naar jouw wens. Bij voldoende deelnemers kunnen we opleiding in jouw buurt organiseren. Informeer naar prijzen en mogelijkheden.

kijk hier voor de planning cursus ondernemerdiploma

 

Wat maakt onze planning zo uniek ?

 • Je kunt deze week, of volgende week al beginnen
 • Je kiest zelf je lesdagen en locatie uit via onze planning en kiest daarmee je eigen tempo
 • Je kunt met elke willekeurige module starten
 • Je kunt de modules in elke willekeurige volgorde volgen
 • Je kunt op onze locatie in Utrecht-Montfoort kosteloos je lesdagen verzetten
 • Je lesdag gaat gegarandeerd door zodra er 1 deelnemer is op onze locatie in Utrecht-Montfoort
 • Je lesdag op de locatie Utrecht-Montfoort wordt dus niet geannuleerd zodra er 1 deelnemers heeft gereserveerd

 

Op onze website staat altijd de meest recente beschikbare planning overzicht voor onze leslocatie.

Montfoort (bij Utrecht) heeft veel lesdagen in hoge frequentie. dit is handig als je bijvoorbeeld in je rustige seizoen spontaan snel nog een module wilt volgen. je hoeft nooit lang te wachten voordat er weer een module te volgen is.

CERTIFICAAT ONDERNEMERSIPLOMA SOOB TLECSoob subsidie voor de cursus ondernemersdiploma beroepsvervoer

 

Tot 300 euro subsidie per module. De klassikale en de e-learning cursus vakbekwaamheid komen in aanmerking voor de SOOB subsidie. Voor de klassikale en e-learning transportmodules kunt u tot maximaal 300 euro subsidie verkrijgen per module !

TLEC voldoet aan de eisen, die gesteld zijn aan de certificering. Op grond daarvan heeft het Sector Instituut Transport en Logistiek ons het certificaat gecertificeerde opleider transport en logistiek verstrekt. Via www.soobsubsidiepunt.nl kun je SOOB subsidie aanvragen voor diverse opleidingen.

Er zijn allerlei eisen/voorwaarden om recht te hebben op deze subsidie. De belangrijkste is dat je werkgever hiervoor minstens afdracht voor doet op je loonstrook. Is dit niet het geval, dan heb je al zeker geen recht op de subisidie. Voorts raden we je met klem aan om de voorwaarden en reglementen van de SOOB door te lezen op hun website: www.soobsubsidiepunt.nl

De uitvoering van de subsidie is opgedragen aan Sectorinstituut Transport en Logistiek. Sectorinstituut Transport en Logistiek draagt zorg voor het verwerken van de aanvragen voor Subsidie. Om voor subsidie in aanmerking te komen dient de opleiding waarvoor subsidie is aangevraagd gevolgd te worden bij een opleider en voor zover sprake is van een branchekwalificerende opleiding dient het examen afgenomen te zijn bij een Examenstelling. Een overzicht van opleiders en exameninstellingen wordt gepubliceerd op de website van het SOOB Subsidiepunt.  Om voor subsidie in aanmerking te komen dient de aanvragen voor de desbetreffende deelnemer(s) conform en op basis van de SOOB CAO daadwerkelijk aan SOOB af te dragen, ofwel dient de aanvrager de desbetreffende deelnemer in dienst te nemen binnen 4 maanden na afronding van de opleiding en alsdan conform en op basis van de SOOB CAO daadwerkelijk aan SOOB af te dragen.

TLEC staat los van de SOOB subsidie en de taak van TLEC zal niet verder gaan dan het invoeren van de opleiding op de website www.soobsubsidiepunt.nl en het voorzien van de benodigde presentielijsten. TLEC zal namens de aanvragen (een deel van) de benodigde gegevens aan leveren. De juistheid en volledigheid van de aangeleverde gegevens is de verantwoordelijkheid van de aanvrager. Het is de verantwoordelijkheid van de aanvragen van de subsidie om aan TLEC de juiste gegevens tijdig te verstrekken. TLEC  zal niet actief vragen om deze gegevens, zowel voor aanvang van de opleiding als tussentijdse wijzigingen van de opleiding. TLEC kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor het niet verkrijgen van de subsidie om welke reden dan ook.

Waarom voor TLEC kiezen ?

 

Bij het kopen van een auto zit je uren te vergelijken over de modellen, merken, opties, en zo verder. Je gaat eens bij de dealer kijken naar de auto, er in zitten, beleven. Je doet een proefrit. Maar bij het kopen van een cursus, waar je je geld en je tijd voor moet investeren bepaal je de keuze op basis van een website, een prijslijst en locatie. Wordt het niet eens tijd dat je ook een proefrit maakt ?

Wat maakt onze cursus nu anders dan andere? Waarom zou je kiezen voor TLEC voor jouw ondernemersdiploma? Wij bieden, ten opzichte van de concurrentie, op een aantal vlakken een unieke service. Twijfel je? Kom gratis en zonder verder verplichting een deel van onze lesdag volgen. Je kunt dan zelf oordelen of vraag een inlogcode aan voor ons gasten inloggedeelte. Je kunt dan ons lesmateriaal bekijken.

 

 • LESDAG GARANTIE - Wij annuleren geen lesdagen zodra er 1 deelnemers is ingeschreven.
 • VERSCHILLENDE PAKKET KEUZE - Kies de boeken die bij jouw behoefte en budget passen.
 • EIGEN E-LEARNING TOEGANG Online E-learning om te leren en oefenen.
 • BEREIKBAAR 7 DAGEN PER WEEK- Via de email en de telefoon.
 • LESDAGEN GRATIS VERZETTEN - Je mag kosteloos en zo vaak je wilt je lesdagen verzetten.
 • BEPAAL ZELF JE LESDAGEN - je kiest zelf je lesdagen uit onze planning en daarmee bepaal je zelf je tempo.
 • GEEN VOORLEZEN - Tijdens de klassikale cursusdagen duidelijke uitleg, zelf je vragen stellen en een compacte samenvatting van de lesstof op papier.
 • DOCENTEN UIT DE PRAKTIJK - en hebben zelf het vakdiploma en ervaring als zelfstandig ondernemer.
 • MODULAIR - Werk je modules en examens in je eigen tempo door.
 • ONTWIKKELING IN EIGEN BEHEER - In begrijpelijke taal geschreven en aangepast aan de laatste exameneisen.
 • OEFENVRAGEN EN OEFENEXAMENS - Bij de comfort, comfort plus en premium edities.
 • ANTWOORDEN - Zijn inbegrepen, daar hoeft u niets extra's voor te betalen.
 • NASLAGWERKEN - Die krijg je tijdens je examen ter beschikking, Bij economy plus, comfort, comfort plus en premium krijg je de naslagwerken digitaal.
 • HOGE SLAGINGSPERCENTAGES

 

 

TLEC

Contact Algemeen
+31 348 470 894
Contact Adviseur
Ron Niens
+31 646 266 367
ron@tlec.nl